babor e-shop

BODY SUGARING; ONTHAREN MET SUIKER

Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta.
Het systeem werkt perfect voor alle huid- en haartypen, bij mannen en vrouwen, heeft alleen maar voordelen en geen nadelen.


Voordelen

Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief voor ontharen met hars.
Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Vroeger werden suikerverbanden veelvuldig gebruikt voor wondverzorging, omdat suiker prachtig desinfecteert. Het Body Sugaring product is overal bruikbaar, ook op het gezicht. Body Sugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen, bij haren van 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen.
Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. De haren worden in de natuurlijke haargroeirichtingen in zijn geheel verwijderd en breken niet af. Daarom behoren ingegroeide haren tot het verleden. Ook zeer korte en weerbarstige haartjes kunnen worden behandeld. Medicijngebruik en zwangerschap zijn geen belemmering voor ontharing met suiker.

Uniek Sugaring Product
De Sugaring pasta is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen, u hoeft dus niet bang te zijn voor schadelijke bijwerkingen.
Ontharen met dit unieke product zorgt er ook voor dat afgestorven huidcellen worden weggehaald, waardoor de huid er zijdezacht en gezond gaat uitzien.

Uw huid na de behandeling
Na de behandeling geeft ik u, een aan uw huidtype aangepaste nabehandeling om de huid te verzachten. Gebruik tussen de afspraken geen scheerapparaat, scheermes of ontharingscrème. Hierdoor wordt het doel van een fijnere, minder zichtbare, sterk verminderde haargroei en een zachte, gezonde huid verstoord.
Vermijd de eerste 24 uur blootstelling aan de zon.

body sugaring

BABOR SPA AROUND THE WORLD

Het dagelijkse leven achter u laten, relaxen en met alle vijf de zintuigen genieten: SPA around the world is een ontdekkingsreis in het spoor van beautygeheimen die typisch zijn voor bepaalde landen.

De reis begint in september: iedere verzorgingslijn van Babor SPA around the world bevat speciale schoonheidskennis uit een geselecteerde regio.
Natuurlijke beautybehandelingen, ontspannende wellness-massages, exotische sferen - er staat u een geheel nieuwe wellnesservaring te wachten!


Khanya of Africa
De serie Khanya brengt met natuurlijke marula-olie en theestruikextracten als effectieve vochtinbrengers twee bijzonder krachtige beauty-werkstoffen van het zwarte continent naar de wereld van de schoonheidsverzorging. Ontdek Khanya tijdens een schoonheidsbehandeling met natuursteen, kristallen en maracas,
die nauw verbonden is met de natuur.
Behandeling bestaat uit een Afrikaanse lichaamsmassage in combinatie met een inheemse gezichtsbehandeling
Duur ca. 90 min.
Prijs € 85,00


Shadiva of India
India, de bakermat van de ayurvedische leer, staat als geen ander land voor holisme en zelfkennis. Ontdek met Shadiva de verzorgingslijn met het unieke complex van werkzame stoffen bestaande uit inheemse neemextract en gemberlelie.
Verzorg uw huid met Indiase oliën en laat Shadiva uw zintuigen verleiden!
Behandeling bestaat uit een ontspannende hoofdmassage,
Indische gezichtsbehandeling en een benen- en voeten peeling op basis van natuuroliën & mineraalhoudend Himalaya-zout
Duur ca. 90 min.
Prijs € 85,00


ScenTao of Asia
Aziatische levenskunst maakt indruk door haar rust en evenwicht. Op deze manier proberen ook de verzorgingsproducten van de serie ScenTao uw huid weer in balans te brengen. Ginseng, ginkgo en groene thee hullen u in een aura van ontspanning.
De ScenTao beauty-behandeling met Aziatische massages en warme stenen zorgt voor een onvergetelijke wellness-ervaring
Behandeling bestaat uit een "hot-stone" lichaamsmassage in combinatie met
een oosterse gezichtsbehandeling
Duur ca. 90 min.
Prijs € 85,00

TOP